Wat is

BRASSERIE ‘T MARKTZICHT

Brasserie t’ Marktzicht, een gezellige plek om heerlijke, diverse dranken te nuttigen. Wij serveren ontbijtjes, huisgemaakt gebak en verse broodjes, salades en soepen. Deze zijn ook af te halen. Ook serveren wij een aantal heerlijke hapjes, om de kleine en lekkere trek mee te stillen. Bekijk onze menukaart en onze drankenkaart op de homepagina. Op de drankenkaart staat het gebak en de hapjes die wij serveren.

Wat doen we

NOG MEER

Naast onze menukaart organiseren wij ook een gezellige en vooral smakelijke high tea, huisgemaakt door onze cheffin. Door dat wij onze high tea zo vers mogelijk willen serveren, is het gewenst om deze minimaal een week van te voren te reserveren en dit is mogelijk vanaf 2 personen.

brasserie-hengelo
marktzicht-hengelo

Hoe is het begonnen

HISTORIE

Brasserie ’t Marktzicht, het pand van het vroegere ‘Kolsté’.

25 jaar lang heeft de familie Kolsté een lunchroom gehad in het pand aan het marktplein in Hengelo. Ze stonden bekend om hun huisgemaakte appelgebak en lunch, kunst en slagroom, was hun motto. We horen het vaak terug en dat mensen blij zijn dat er weer iets is gevestigd aan het marktplein.

Zes jaar geleden zijn ze er namelijk mee gestopt en het pand heeft een zeer lange tijd leegstand gekend. Tot wij het idee hadden om hier een leuke brasserie in te vestigen, al dan wel met ons eigen motto en in een modern jasje.

Het is een dag zaak geworden, waarbij we onze gasten verzorgen van heerlijke ontbijtplankjes, lunch, huisgemaakt gebak tot een lekkere snack in de namiddag.
Daarnaast serveren wij High Tea’s op reservering en verzorgen we feestelijke gelegenheden op maat buiten onze openingstijden.

We hopen onze gasten de gemoedelijke, huiselijke sfeer terug te geven die wij voor ogen hebben en dat we ons eigen stukje geschiedenis in de toekomst mogen gaan schrijven.

Brasserie t Marktzicht logo

ADRES

Brasserie ’t Marktzicht
Markt 6
7551 CG
Hengelo

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10:00 – 18:00
Donderdag: 10:00 – 18:00
Vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 18:00
Zondag: 10:00 – 18:00

2020 © Brasserie ’t Marktzicht – Gerealiseerd door BEYZER.com